Nieuws en website

Communicatie: 
bezoek onze website graskarper.mijnhengelsportvereniging.nl/
Wij vinden het belangrijk dat de hengelsportliefhebbers in onze regio voortdurend op de hoogte zijn over wat we vis minnend Duiven en omstreken te bieden hebben. 

Dat doen we via verschillende media. Waaronder ons Clubblad De Opsteker, onze website graskarper.mijnhengelsportvereniging.nl/ en artikelen in de Duiven Post en Gemeentenieuws met betrekking tot de jeugdactiviteiten en de 60+ senioren competitie. Op deze wijze schenken wij aandacht aan communicatie en publiciteit rondom de verenigingsactiviteiten.


Hebt u nieuws?
Graag nodigen wij u uit om zelf informatie, nieuws, leuke foto’s of unieke ervaringen op onze 
website te plaatsen. Stuur een e-mail met uw bericht en/of foto’s naar onze 

Op die manier houden we de website levend. Sinds twee jaar heeft Hengelsportvereniging De Graskarper ook een eigen pagina op Facebook. Ga naar Facebook en like Hengelsportvereniging De Graskarper! 

Veel surfplezier gewenst! Wij overwegen om onze website onder te brengen bij Sportvisserij Nederland zodat daarmee nog meer visliefhebbers bereikt worden. 
Heeft tevens als voordeel dat meerdere mensen de website kunnen beheren en content kunnen plaatsen, daarnaast ook integratie met bijvoorbeeld vispasmodule. Daarover volgt later meer informatie.